Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási módok:

Személyes átvétel: a Best Shot Kft. üzlethelyiségében (2440 Százhalombatta, Olimpia u. 25.) vagy a Best Shot Kft. által megjelölt helyszínen, csakis előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy a fegyver és lőszer kereskedelme - a 253/2004. kormányrendelet szerint - csomagküldés útján nem lehetséges ezért ezeket a termékeket csak megszerzési engedéllyel vagy fegyvertartási könyvvel, személyes átvétellel lehet megvásárolni! Ezen termékek csak tájékoztató jelleggel szerepelnek oldalunkon. Ezzel kapcsolatos bővebb információért kérjük, hívjon minket!

Futárszolgálattal: Termékeink házhozszállítását a GLS, a csomagkuldo.hu, illetve a Foxpost futárszolgálat végzi. A cégekről bővebb információt a https://gls-group.eu/HU/hu/home, a https://www.packeta.hu/, illetve a https://www.foxpost.hu/ oldalon találhat.

Futárszolgálattal történő szállítási mód esetén a Vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Best Shot Kft. nem fogad el. A számlát a csomag tartalmazza.

A Best Shot Kft. csak magyarországi szállítási címre kért megrendelést teljesít, nemzetközi szállítást nem vállal!

Szállítási költség:

A szállítási költség az egyes termékek oldalán található, súly és méret alapján.

Fizetési módok:

Készpénzes fizetés: Személyes átvételkor történő fizetés választása esetén a Vásárló a Best Shot Kft. üzlethelyiségében fizeti meg a termék vételárát készpénzben.

Fizetés utánvéttel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Átutalás: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben küldött díjbekérőben szereplő bankszámlaszámra köteles átutalni az abban szereplő határidőig. Az összeg a Best Shot Kft. bankszámláján történő jóváírását követően a Vásárló jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére, illetve Best Shot Kft. a jóváírást követően adja át a terméket a futárszolgálatnak.